جراحی لیفت گونه
جراحی لیفت گونه که به عنوان لیفت میانی صورت نیز شناخته می شود، یک روش جراحی است که پوست، ماهیچه ها و پدهای چربی گونه ها را بالا می برد. پوست در طی فرآیند طبیعی پیری به تدریج خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد و ماهیچه ها و چربی های زیرین شروع به لغزش به سمت پایین می کنند. امروز در این مطلب قصد داریم به این جراحی بپردازیم.
جراحی لیفت گونه چیست؟
با افزایش سن پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد، این حالت معمولاً با افتادگی یا فرورفتگی گونه ها همراه با افتادگی گوشه های دهان مشخص می شود.لیفت گونه این افتادگی را کاهش می دهد و چین های نازولبیال (معروف به خطوط لبخند) را در دو طرف دهان شما صاف می کند. تغییر موقعیت بافت نرم گونه در موقعیت بالاتر نیز می تواند به مقابله با گود شدن زیر پلک پایین کمک کند. نتیجه یک کانتور جوان تر و ظاهری با طراوت است.
این روش نسبت به لیفت کامل صورت کمتر تهاجمی است و نتایج بسیار طولانی تر از فیلرهای تزریقی است. اغلب با سایر روش های جراحی پلاستیک صورت، مانند جراحی پلک (بلفاروپلاستی) یا لیفت ابرو، برای جوانسازی کامل صورت انجام می شود. از آنجایی که از دست دادن چربی به پیری وسط صورت کمک می کند، اغلب با بزرگ کردن گونه (از طریق فیلر یا جراحی گونه) یا انتقال چربی صورت ترکیب می شود تا به جایگزینی حجم از دست رفته کمک کند.
عمل لیفت ابرو و شقیقه و گونه
افراد مناسب برای جراحی لیفت گونه چه کسانی هستند؟
لیفت گونه اغلب برای اصلاح نزول پدهای چربی میانی صورت (مالار) انجام میشود که میتواند به گودی زیر چشم و کاهش حجم کمک کند و چینهای نازولبیال را که از گوشههای سوراخهای بینی تا لبها کشیده میشوند، برطرف کند.
این تغییرات معمولاً قبل از تغییرات در خط فک اتفاق میافتد، بنابراین کاندیدهای مناسب برای لیفت گونه ممکن است جوانتر از بیماران جراحی کامل لیفت صورت یا لیفت گردن باشند.
افرادی که لیفت گونه یا لیفت میانی صورت را انجام میدهند جوانتر هستند، اغلب در اواخر 30 سالگی یا اواسط تا اواخر 40 سالگی هستند و میخواهند از تغییرات بیشتر پیری جلوگیری کنند. اکثر بیماران جوان هنوز خاصیت ارتجاعی پوست خوبی دارند که می تواند به طولانی شدن نتیجه کمک کند.
به طور کال افراد ایده آل برای لیفت گونه عبارتند از:
- بیمارانی که دارای افتادگی هستند که بر گونهها تأثیر میگذارد همراه با کاهش حجم گونه
- بیماران با چشم های گود رفته
- بیمارانی که دارای چین و چروک عمیقی هستند که ناحیه اطراف دهان و بینی را تحت تاثیر قرار می دهند.
- بیمارانی که استخوان گونههایشان نامشخص است.
جراحی لیفت گونه برای افرادی که نگران هر یک از این علائم پیری صورت هستند، اما از بقیه ظاهر صورت خود راضی هستند، ایده آل است.
جراحی لیفت گونه چگونه انجام می شود؟
بیهوشی عمومی بیشتر برای جراحی لیفت گونه استفاده می شود. پس از بیهوشی، جراح برش را در خط مو و بالای گوش در هر طرف صورت قرار می دهد. سپس پوست به آرامی از بافت نرم زیرین جدا می شود.
جراح پدهای چربی را در گونه های شما بلند می کنند و با بخیه های قابل حل در موقعیت خود محکم می کنند و عضلات ضعیف شده با جراحی تغییر مکان داده و به موقعیت بالاتری در صورت بالا میروند. سپس پوست با ظرافت روی خطوط جدید صورت اصلاح شده و در جای خود محکم می شود. پوست اضافی قبل از بسته شدن برش ها با استفاده از بخیه های قابل حل با جراحی کوتاه می شود. جراح شما از تکنیک های بسته شدن زخم استفاده می کند که برای به حداقل رساندن ظاهر جای زخم قابل مشاهده طراحی شده اند. انجام این روش یک تا دو ساعت طول می کشد که سریع تر از جراحی لیفت صورت است.
بهبودی بعد از جراحی لیفت گونه چقدر طول می کشد؟
به طور معمول، زمان بهبودی پس از لیفت گونه بین یک هفته تا 10 روز طول می کشد. شما باید بتوانید در عرض یک هفته به کار و فعالیت های عادی بازگردید.
پزشک دستورالعمل های دقیق بعد از عمل را ارائه می دهد. آن ها را با دقت دنبال کنید تا خطر عوارض را کاهش دهید و اطمینان حاصل کنید که بهبودی شما تا حد امکان راحت پیش می رود.
در یکی دو روز اول مقداری کبودی و تورم را تجربه خواهید کرد. استفاده از کمپرس های یخ به آرامی برای کمک به کاهش درد و تورم توصیه می شود.
در ابتدا، پدهای چربی گونه شما ممکن است خیلی بلند به نظر برسند، اما با پیشرفت بهبودی شما در وضعیت طبیعی تری قرار می گیرند.
مزایای جراحی لیفت گونه
- این روش می تواند به بازیابی ظاهری جوان با کمترین دوره نقاهت کمک کند.
- نتایج معمولاً حدود 10 سال دوام می آورند.
- نتایج بسیار طولانیتر از فیلرهای تزریقی هستند که معمولاً حدود یک سال دوام میآورند.
- هنگامی که توسط یک جراح مجرب و دارای مجوز بورد انجام می شود، لیفت گونه یک عمل بی خطر در نظر گرفته می شود.
- حجم را به ناحیه زیر چشم باز می گرداند.
- پوست افتاده اطراف گونه را بلند می کند.
- افزایش حجم گونه