چه افرادی نباید بوتاکس کنند؟
چه افرادی نباید بوتاکس کنند؟
تزریق بوتاکس روشی برای زیبایی و از بین رفتن چروک های موجود روی صورت است. ولی تزریق بوتاکس برای برخی افراد به علت های مختلف مجاز نمی باشد. اگر قصد تزریق بوتاکس را دارید، این مقاله را مطالعه کنید. طبق واقعیت های پزشکی و علمی افراد مبتلا به اختلالات سیستم عضلانی یا سیستم عصبی، افرادی که دچار عفونت در ناحیه تزریق شده اند ، خانوم های باردار یا شیرده، افراد مصرف کننده از دوزهای بالای داروی ضد انعقاد نباید تزریق بوتاکس را انجام دهند.
برخی نکاتی که برای تزریق بوتاکس باید به آن ها توجه شود
انتخاب یک پزشک با گواهی معتبر و تجربه کافی برای تزریق بوتاکس بسیار اهمیت دارد. این کار به مهارت و تکنیک تزریق بالایی نیاز دارد، بنابراین پزشکی را که تزریق بوتاکس را برای مدت چند سال با موفقعیت انجام داده است پیدا کنید. هنگام تزریق بوتاکس سوابق پزشکی خود ( داروها و مکمل گیاهی) ، بارداری یا شیر دهی و در صورت انجام اولین بار تزریق بوتاکس با پزشک خود درمیان بگذارید. قبل از انجام تزریق بوتاکس مطمئن شوید که این روش بهترین درمان برای شما است. مثلا ممکن است برای رفع برخی چین های خاصی روی صورت شما تزریق فیلر به جای تزریق بوتاکس بهتر باشد. یک هفته قبل از تزریق بوتاکس از مصرف داروهایی که موجب رقیق شدن خون می شوند مانند آسپرین، ایبوپرفن، عمومی یا ادویل، آلیو، یا موترین، اکسیدیرین، سنت جان وارت، ویتامینE، روغن ماهی یا امگا3، گینگوبلیبا و زنجبیل پرهیز کنید.
011-42216316
مراقبت های لازم پس از تزریق بوتاکس چیست؟
مراقبت های پس از تزریق بوتاکس بسیار در سلامت پوست اهمیت دارد. این مراقبت ها عبارتند از
- از دست زدن به پوستی که تزریق بوتاکس روی آن انجام شده است، خود داری کنید.
- برای نشت نکردن و پخش نشدن بوتاکس حداقل تا 24 ساعت ورزش نکنید.
- برای مدت 24 ساعت از مراقبت های پوستی، پلینگ شیمیایی، میکروبلیدینگ پرهیز کنید.
- برای بهبود کبودی ناشی از تزریق بوتاکس می توانید از ویتامین K و آرنیکا استفاده کنید. همچنین از کانسیلر سبز و زرد می توانید برای پوشاندن کبودی محل تزریق شده کمک گیرید.
- در صورت نیاز، ترمیم پس از تزریق را انجام دهید.
- در صورت مشاهده عوارض جانبی یا عوارض ناشی از عمل آن را با پزشک خود در میان بگذارید.
انجام این اقدامات قبل و پس از تزریق بوتاکس به شما کمک می کند تا یک تزریق موفق داشته باشید.
عوارض بوتاکس چیست؟
عوارض بعد از بوتاکس مانند مسمومیت و آلرژی بسیار کم بوده و طی 3 الی 4 روز برطرف می شود. برخی عوارض موضعی مانند تورم، کبودی و خونمردگی پس از یک هفته از بین می رود. عوارض ناشی از تزریق بوتاکس معمولا به دلایلی مانند تزریق های بیش از حد، تزریق ناجا و منتشر شدن دارو به نقاط اطراف ایجاد می شود. گاهی ممکن است پس از تزریق عدم تقارن در دو طرف صورت به علت تزریق نامساوی یا تفاوت در جذب ایجاد شود. مثلا ابرو در یک طرف صورت بالاتر از طرف دیگر باشد که این عوارض موقتی بوده و بعد از گذشت 2 الی 3 ماه برطرف می شود.